Nova stranka: Policija privela osobu koja je pretila našoj članici gradskog odbora

149

Nova stranka saopštila je da je jagodinska policija privela osobu koja je uputila niz pretećih poruka članici Gradskog odbora te stranke u Jagodini.

Kako se navodi u saopštenju, članica Nove stranke bila je žrtva intenzivnog uznemiravanja putem telefona isključivo zbog činjenice da je politički aktivna u opoziciji, a poruke su bile usmerene na to kako će laži o njenom privatnom životu biti zloupotrebljene za političko razračunavanje.

„Nakon što je slučaj prijavila policiji još pre sedam meseci, iz jagodinske policije smo danas dobili informaciju da je počinilac priznao krivično delo, koje je okarakterisano kao ucena i ugrožavanje lične bezbednosti, na osnovu čega je i naša članica odmah podnela krivična prijavu tužilaštvu“, navedeno je u saopštenju.

Nova stranka je apelovala na nadležne organe da smesta reaguju po toj prijavi, kako nijedan politički akter u Srbiji više nikada ne bi strahovao za svoj ili život svoje porodice zbog činjenice da se aktivno i dosledno bori protiv aktuelnih vlasti.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...