Rakove muče pojedina prijateljstva, dok će se ,tokom nedelje, Ribe boriti protiv autoriteta

Nedeljni horoskop za period od 27.01. pa do 03.02. 2020.

64

Ovan
Ove nedelje ćete napraviti proboj na temu komunikacije, pa će iz vas nekontrolisano izlaziti svašta. Malo vas muči nestrpljenje i to se odražava na brzopletost na poslu. Partner vas u tišini posmatra i prati vaše poteze, nemojte da je/ga lažete nipošto. Slobdni pripadnici znaka flertuju sa kolegom/koleginicom.
Pripazite se povrede mišića i nogu.

Bik
Koliko god bežali od tebe partnerstva i veze, ona se vraća. Ukoliko ste u vezi osoba sa kojom ste želi da vezu digne na neki viši nivo, a ukoliko ste singl neko želi da vam se vrati ili vi želite da razrešite neki odnos konačno. Posao dobro ide, ali se pazite
sitnih konflikata sa kolegama. Zdravlje vam je dobro.

Blizanci
Kraj nedelje je bitan za sve pripadnike ovog znaka. Neminovan je skok koji se odnosi na karijeru, ali ono bitnije što će vas namučiti je partner i veze. Neko će pokušati iz prošlosti da vam se vrati na pomalo nagao i grub način. Zauzete Blizance čeka želja za promenom statusa, bilo da je brak ili raskid u pitanju.
Nervozni ste.

Da li znate koji ste zadatak dobili u prošlom životu?

Rak
Pokušavate da sami sebi uvedete disciplinu na svakodnevnom nivou, a zapravo se sve svodi na vaše izbegavanje najbitnijih obaveza. Imate sumnje u pojedine prijatelje pa vas to baš muči. Na poslu pravite greške, ali vam se gleda kroz prste. Primirite se tokom ove nedelje jer vas uskoro čeka mnogo više posla. Istežite se češće jer vam je kičma ukočenija nego inače.

Lav
Pošto ste vođeni ambicijom koji god da je segment života u pitanja, pa kada uletite u svoju mašinu zaboravite na sve drugo. Ove nedelje ćete morati ozbiljnije da pristupite temi intimnosti sa partnerom i da raspravite koliko ste spremni da se investirate u odnos na dalje. Izađite iz zone komfora konačno i spustite kriterijume.
Posao je u redu, pazite na kičmu.

Devica
Ove nedelje ili će vam sve krenuti na bolje ili ćete morati da sve što se započeli i zamislili vratite na početak. Aktivno je polje partnerstva te ćete skoro sigurno imati turbulencije sa partnerom ili simpatijom, a neki pripadnici ovog znaka potencijalno izlaze iz veze.
Hronični zdravstveni problemi idu pod ruku sa vašim manjkom discipline.

Vaga
Jača vam ambicija na poslu, dok sa partnerom jedva zakopavate ratne sekire. Zdravlje vam je ugroženo jer ste pod stalnim emotivnim nabojem. Ništa ne preduzimajte sada već dajte sebi prostora da se smirite. Novac trošite i previše što vas čini još nervoznijima. Potrebna vam je aktivnija vežba koja će vas umiriti.

Škorpija
Ove nedelje će biti u fokusu sva vaša planiranja. Neki će dobiti ponudu za usavršavanje, a oni koji još studiraju dobijaju potencijalno rok do kada moraju da završe sve. Romantizujete neke odnose, a zapravo šetate u magli i ne vidite sve jasno.
Pazite koliko tečnosti unosite.

Strelac
Samouvereno i bez loše namere želite da probijete sve granice koje su pred vama. Imate potrebu da svima kažete šta mislite, a to sada i nije baš najpametnije. Ako želite da pozajmljujete od nekoga novac, specijalno banke, spremite se na komplikacije. Posao je će morati da se ubrza, a vama bi odgovaralo da nemate puno vremena za razmišljanje. Potrebno vam je više tečnosti.

Jarac
Nedelja pred vama počinje ozbiljnim i malo težim radom. Posao zahteva stabilnost, a rokovi ističu pa vas hvata panika koja može da vam poremeti sve. Jedan imate dovoljno novca, drugi nemate ni dinara, promenite navike. Partner želi više pažnje, a vi se zbog posla i umora udaljavate. Pripazite na ishranu i odmarajte više.

Vodolija
Do kraja nedelje finansijska situacija se menja i to na bolje. Pripazite samo na dugove, ne dozvolite da neki ostanu neplaćeni. Na poslu vam je dinamično i sve vam ide od ruke. Ne odolevate nekome iz prošlosti, a ako ste u vezi razmišljate o zajedničkim planovima.
Zdravlje je dobro.

Ribe
Bićete zaneseni nekom situacijom koja se tiče vaših planova, samo pazite da sve ima realne osnove jer u suprotnom čeka vas veliko razočarenje. Ne borite se protiv autoriteta toliko jako, možete istrepeti veoma teške posledice, neki čak i otkaz. Tokom cele nedelje nećete imati želju za izlascima i druženjem, a bilo bi dobro da pripazite na unos slatkiša.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...