Uhapšena „pica mafija“: Dostavljali drogu na kućnu adresu, a ovo im je bila šifra

266

Naime, banda se odnedavno bavi i kućnom dostavom droge, a sve pod paravanom pica-servisa. Policija je na delu uhvatila pica-majstore dok su pokušavali da dostave drogu uz picu na nepoznatu adresu.

Tom prilikom uhapšeni su N. Š. (26), M. M. (24), V. Đ. (39) i Đ. T. (24). Njima se na teret stavlja neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je polovinom januara u večernjim satima u Ulici Živka Davidovića kod broja 89 legitimisala N. Š. i M. M. i prilikom pretresa kod osumnjičenih pronašla drogu.

U prednjem desnom džepu pantalona pronađena je PVC kesica sa materijom biljnog porekla nalik na marihuanu. Nakon što su osumnjičeni privedeni, inspektori Odeljenja za suzbijanje kriminala, odsek za drogu, nakon toga su otišli u piceriju „Gonzales“ u Ulicu Luneta Milovanovića broj 3, čiji vlasnik je Vladimir Đorđević.

Policija je zatekla vlasnika u trenutku dok je svojim vozilom pokušao da na nepoznatu adresu odnese jednu picu ispod koje je bila upakovana jedna PVC kesica marihuane,  navodi izvor blizak istrazi ovog slučaja.

Prilikom pretresa picerije pronađena je jedna veća PVC kesa i tri manje kesice, jedan džoint, vagica, novac, kao i radni telefon.

„U piceriji su zatečeni i J. K. (31) i S. N. (22), koji su nakon saslušanja pušteni“,  dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, oni su posao proširili i na ostale beogradske opštine.

„Kako se sumnja, pica-majstori su isporuku droge dogovarali šifrovano, a neka vrsta lozinke bila je „feferona“. Tačnije, u zavisnosti od toga koliko je traženo ljute papričice, znalo se koliko paketića droge treba poneti uz picu“,  dodaje sagovornik.

Izvor Večernje novosti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...