Vučić poručio u Drvaru: Ovo nije kraj naše podrške, na Srbiju uvek možete računati

116

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je ranije danas posetio Mrkonjić Grad sa zvaničnicima RS i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, u Drvaru je poručio okupljenima da na Srbiju uvek mogu da računaju.

„Iako živimo u različitim državama, znamo da pripadamo istom narodu“, istakao je predsednik, koji je prisustvovao otvaranju filijale „Komercijalne banke“ i otvaranju pogona fabrike „Jumko“.

Tokom otvaranja podružnice „Komercijalne banke“, Vučić je ukazao da se radi ono što je rečeno pre nekoliko meseci.

„Ovo nije kraj naše podrške. Znam da Dom zdravlja ima mnogo problema. Dobili ste novac koji smo prebacili preko Vlade Republike Srpske – 925 hiljada evra. Početkom decembra, kao što smo rekli. Daćemo još novca za Dom zdravlja, da naši stariji i deca mogu da se leče, pomagaćemo i dalje Drvar i ovo nije poslednji put da sam došao u Drvar“, poručio je Vučić.

Predsednik Vučić i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorili su potom u Drvaru pogon fabrike „Jumko“ iz Vranja, u kojem je zaposleno 80 radnika, a za čiju gradnju je Vlada Srbije izdvojila 500.000 evra.

„Srećan sam što smo ispunili obećanje i što ove divne žene danas rade. Potrudili smo se da i u Jumku plate povećamo i nadam se da ćemo to nastaviti u budućnosti. To je bio naš posao i to smo uradili. Činjenica je da u svakoj opštini u RS radimo po jedan važan projekat, to se ranije nikada nije dešavalo“, istakao je predsednik na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Srbije bi na kraju posete Mrkonjić Gradu i Drvaru, trebalo da obiđe Muzej „25. maj“.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...