Policija našla heroin zakopan na livadi u Mirijevu

105

Pripadnici MUP-a uhapsili su u beogradskom naselju Mirijevo četiri osobe kod kojih su pronašli pištolj i više od dvesta grama materije za koju se sumnja da je heroin.

Uhapšeni su D. M. (2001), Z. R. (2001), L. O. (2000) i U. A. (1997) zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u Mirijevu zatekla L. O. i Z. R. u trenutku kada su pokušali da sakriju nekoliko kesica sa oko 60 grama heroina, saopštio je MUP.

Nedaleko je pronađen U. A, koji se sumnjiči da je njih dvojicu dovezao na tu lokaciju.

Takođe, prilikom legitimisanja, policija je prethodno kod D. M. našla kesicu sa oko pet grama heroina.

U nastavku akcije, policija je na jednoj livadi pronašla kesu koja je bila zakopana u zemlji, sa oko 200 grama materije za koju se sumnja da je heroin i koju su tu ostavili osumnjičeni Z. R, L. O. i U. A.

Policajci su daljim radom na terenu, na teritoriji opštine Palilula, pronašli pištolj za koji se sumnja da ga je tu sakrio Z. R, protiv kog će biti podneta krivična prijava i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...