Svaki horoskopski znak će drugačije reagovati na Mekrur u Ribama

88

Ovan
Polje sna i podsvesti će biti aktivno. Imaćete intuitivne sne i veoma dobre uvide u svoje blokade.

Bik
Možda vas ponese neki razgovor sa prijateljem pa se stvarno otisnete u kreativne vode. Ovo će biti povoljan period za maštarenje udvoje , ali ne i za finansijske rizične poteze.

Blizanci
Najveći problem ovog tranzita je što ćete biti željni romantike, ali ćete biti ujedno i neshvaćeni. Poslovi će kasniti, a neka obećanja neće biti ispoštovana.

Rak
Ukoliko imate neki projekat u vidu koji zahteva pisanje i neka kreativna rešenja, onda će ovo biti plodan period za vas. Sva preokeanska komunikacija i poslovni kontakti će biti podržani ovom aspektom.

Lav
Ukoliko ste dužni nekome novac ili imate neki partnerski odnos gde se novac deli, očekujte probleme i zavrzlame. U suprotnom bićete raspoloženi za romatične maštarije sa partnerom.

Devica
Ulazite u period potpune posvećenosti partneru. Opustite se skroz i ne trudite se da odredite konačnost odnosa niti  da pravite neke preterano velike planove.

Vaga
Okrenućete se poslu i kreativnosti. Pronaći ćete inspiraciju za ono što vam je dugo bilo blokirano.

Škorpija
Lep period za ljubav i uživanje upravo počinje. Imaćete dosta mogućnosti i šansi, specijalno ako niste u vezi.

Strelac
Vodiće se neki razgovori unutar doma i porodice koji vam neće biti najjasniji. Partner će uporno želeti nemoguće.

Jarac
Period pojačane potrebe za druženjem i komunikacijom počinje danas. Ukoliko pišete ili crtate ovo će biti jako plodan period.

Vodolija
Biće dosta zanimljivih situacija na polju vašeg samopouzdanja. Ne samo da ćete biti izazvani maksimalno već ćete morati i da održite realnu sliku o sebi i drugima.

Ribe
Ulazite u veoma povoljan period za prepuštanje u vezi ili braku. Pazite samo da ne odete u zemlju mašte i nerealnih očekivanja jer ste skloni tome.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...