Zvezde najavljuju dosta naboja i strasti tokom vikenda!

Ljubavni vikend horoskop za 01. i 02. 02. 2020.

92

Ovan
Tokom vikenda dopuštate da vas nosi atmofera, međutim to se neće dopasti partneru ili simpatiji. Nemojte ići protiv osećanja, ali pripazite da vam potencijalne rasprave ne naprave problem u vezi.

Bik
Pretvorili ste se u nemog posmatrača i samo prikupljate informacije. Ne možete da se odlučite šta vam je bitnije, pa slušajte intuiciju.

Blizanci
Tokom vikenda će biti lakše da objasnite koliko vam je stalo, a uz to je moguć neki neočekivani preokret u pozitivnom smislu. Slobodne očekuje dosta druženja uz poneki flert.

Ove horoskopske znake očekuje zaljubljivanje u narednom periodu!

Rak
Zauzeti Rakovi će povesti ozbiljne razgovore koji će ili poboljšati odnos ili okončati. Slobodni su voljni da se prilagode nekim novim okolnostima jer dobijaju pažnju.

Lav
Otvaraju se nove prilike za strastvenu vezu, ali samo ako to sebi dozvolite. Zauzeti će razmišljati o braku i porodici.

Devica
Moguće je konačno razrešenje rasprave apropo pitanja slobode unutar veze. Ukoliko ste singl može se desiti nagli ulazak u odnos koji je poprilično ispunjen strašću.

Vaga
Osetljive teme koje budu otvorene u braku ili vezi mogu izazvati burnu reakciju kod zauzetih pripadnika znaka. Slobodni su ljuti na sebe jer su ponovo razočarani.

Škorpija
Izađite iz komforne zone kada su partner i emocije u pitanju, ne ćutite. Ako ste slobodni rizikujte, ta osoba koja vam se sviđa čeka vaš prvi potez.

Strelac
Nalet strasti vas može uvući iznenada u neku kraću vezu koja može biti vrlo intezivna. Od ovog kratkog i neočekivanog ljubavnog dešavanje ne možete očekivati puno sem da uživate u trenutku.

Jarac
Pazite se potencijalnog ulaska u neku tajnu strastvenu vezu koja ima korene u prošlosti. Tajna će biti otkrivena ubrzo i neće biti prijatno, specijalno ako ste zvanično zauzeti.

Vodolija
Sve što se pokrenulo poslednjih par dana je za vas potpuno neobično. Ceo paket bi se lako mogao nazvati tabu odnosom kojem se jedva odupirete i toliko vas privlači da ni ne želite da pobegnete.

Ribe
Taj prijateljski poziv neke osobe koja želi samo da popijete piće uopšte se ne odsnosi samo na laku zabavu, postoji nešto dublje i vi to osećate. Opremite se strpljenjem i razumevanjem.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...