Ovnovi čuvaju nešto u tajnosti, dok Vage još uvek imaju problema u ljubavi

Dnevni horoskop za 05. 02. 2020.

43

Ovan
Multitaskingujete na sve strane, a od mnogih čuvate svoje ideje i planove. Potrudite se da ne preterate sa umaranjem i rasipanjem energije.

Bik
Hteli ili ne, moraćete da prihvatite savet drugih. Partner ima velika očekivanja i nema strpljenja, što može dovesti do nesporazuma.

Blizanci
Malo ste razočarani zbog posla, ali se truidite to da sakrijete. Povučeni ste i u partnerskim odnosima što stvara prostor za nesporazume.

Rak
Kako god okrenete vi se nervirate. Svima se trudite da izađete u susret i da svima učinite, a sebe zapostavljate.

Lav
Trenutno vam ne bi odgovoralo da se posao ubrza, jer ste još uvek umorni. Očekujte prijatne trenutke u društvu partnera.

Devica
Prihvatate sve poslovne izazove, samo ćete morati da se bolje organizujete. Pokušajte da ne radite sve odjednom.

Vaga
Još uvek ste na polu ratnoj nozi sa voljenom osobom, pa nećete da pokazujete sve emocije. Vrtite se u krug i ništa ne postižete.

Škorpija
Nije strašno ako niste dovoljno inspirisani i ne možete odjednom da uradite sav posao koji je pred vama. Partker/ka je tajnovit/a.

Strelac
Konstantno očekujete neku zahvalnost i tapšanje po ramenu, za svaki posao koji obavite. Morate da ojačate samopuzdanje.

Jarac
Na dnevnom nivou vam variraju emocije. Ne možete da odredite kako da se postavite naspram voljene osobe, a samo je dovoljno da pokažete kako se osećate.

Vodolija
Potrebno vam je da razgovarate i to konstruktivno, pa pokušajte sa partnerom. Ne brinete se zbog novca, samo vas interesuje odmor.

Ribe
Usporeni ste i na sve strane kasnite. Nemojte se nervirati ako ne stignete baš svuda.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...