Rakovi opet imaju ljubavne probleme, a Jarčevi ne mogu da se iskontrolišu

Dnevni horoskop za 07. 02. 2020.

86

Ovan
Lako gubite strpljenje i to zbog nekih priča iz prošlosti koje se ponovo otvaraju. Budite nežniji prema članovima porodice.

Bik
Obaveze i odgovornosti koje morate da preuzmete izazivaju vam ogroman strah. Savet nekog iskusnijeg može pomoći.

Blizanci
Opet se otvara tema novca i nekih starih dugova koji vam kvare dan. Ne žurite sa potrebom da sve uradite preko noći.

Rak
Imate opet spremne primedbe koje upućujete partneru i time opet otvarate neke stare rane. Ono što je ostalo u prošlosti tamo bi trebalo i da ostane.

Nadolazeća nedelja prijaće Ovnovima, ali i Lavovima!

Lav
Muče vas neki strahovi koji se tiču odnosa u porodici, a vi ih lako prenosite na sadašnjeg partnera ili simpatiju. Odlučite šta zaista želite od samog odnosa.

Devica
Neverovatno je to koliko vam je potrebno malo vremena da se vratite u prošlost i pronađete neke svoje mane koje ćete sada analizirati. Greške ne možete da popravite, ali budućnost možete bolje da isplanirate.

Vaga
Drugi vam stvaraju tenziju zbog posla, a vi trenutno niste u stanju time da se bavite. Hotno popravite komunikaciju sa partnerom.

Škorpija
Neki dogovori i planovi će morati da se odlože, što vas prilično nervira. Pokušajte da se opustite u krugu porodice.

Strelac
Prespitivanje vaših profesionalnih uspeha danas počinje u veoma ozbijnom tonu.Danas vam predstoji podsećanje da u vašem partnerskom odnosu ima još posla koji mora da se odradi.

Jarac
Plaši vas trenutno neka zavrzlama na polju partnerstva koja nosi nekoliko zamki u sebi. Ne možete da se iskontrolišete pa bi bilo dobro da ne povlačite prvi poteze.

Vodolija
Pazite se obaveza koje mogu da vam pomere partnera u drugi plan, time potencijalno ugrožavate ceo odnos. Ovakav postupak partner može da protumači kao hlađenje i udaljavanje, pa će zid između vas biti veći.

Ribe
Umorni ste i zdravlje vam je klimavo. Razmišljate negativno u vezi sa partnerom jer se ništa ne menja, a ni nema neku naznaku da će se menjati.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...