Velikom policijskom akcijom u „Kraun plazi“ sprečen novi obračun klanova

241

Pripadnici MUP Srbije sprečili su novi obračun crnogorskih zavađenih klanova na teritoriji naše zemlje. U hotelu „Kraun plaza“ sinoć su uhapšeni crnogorski državljanin N. M. (35), M. M (27) i B. A (35), sva trojica iz Podgorice, kao i S. K. (42) iz Banjaluke, pišu Novosti.rs.

Policija je, kako nezvanično saznaju „Novosti“, privremeno zaplenila dva automobila crnogorskih tablica, blindirani BMV i „audi“. Operativci srpske policije na krovu hotela pronašli su pištolj, za koji se sumnja da ga je neko od ove četvorice sakrio.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja. Inače, pomenuta trojica iz Podgorice su u evidenciji policije Crne Gore označeni kao pripadnici kriminalnih klanova. Ispituje se uloga Banjalučanina, koji je je ranije bio na Interpolovoj crvenoj poternici zbog pokušaja ubistva.

Interesantno je da su B. A i S. K. u Beograd stigli avionom, a da su im se sinoć pridružili N. M i M. M, koji su došli blindiranim BMV-om i „audijem“. Prva dvojica su bila redovno prijavljena u hotelu, dok su se druga dvojica skrivala.

Prema podacima crnogorskih službi bezbednosti, B. A. sa nedavno ranjenim Igorom Krstvićem,ali i M. M. i N. M. čini organizovanu kriminalnu grupu, koja deluje na području Podgorice. Deo su „škaljarskog klana“. Navodno, planirali su da u Beogradu ostanu četiri dana. Srpska policija sada istražuje koje su bile njihove namere, odnosno ko je bio meta.

Izvor Novosti.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...