Zvezde nam poručuju da nas očekuju preokreti na ljubavnom planu tokom ovog vikenda!

Ljubavni vikend horoskop za 08. i 09. 02. 2020.

70

Ovan
Zauzeti ili ne, bićete inspirisani za neke nove ideje i aktivnosti sa partnerom ili bez njega/nje. Jaka energija tokom vikenda donosi lako izražavanje emocija, ali i egoizam.

Bik
Budite se ovog vikenda sa velikim dejama i planovima, dok partner ima dosta drugačije ideje. Slobodni će biti skloni drmaskim
ispadima.

Blizanci
Trenutno vam se ništa bitno ne radi, pa se trudite da ljubavni život samo održavate. Ako ste slobodni ne silite se da provodite vreme među ljudima na silu.

Merkur uskoro menja znak, ulaskom u znak Ribe promeniće nam način razmišljanja

Rak
Prethodna dva dana su bila bitna za vaš ljubavni život, pa vam je sada potreban odmor. Slobodni su skloni avanturama.

Lav
Razdražljivi ste i pomalo sebični prema partneru, jer zahtevate više nego inače. Slobodni će imati prilike da se iznenade nekim porukama i pozivima.

Devica
Želite da definišite ciljeve i da ih uparite sa partnerovim, ali ne očekujte da sve prođe glatko. Slobodni mogu ući u tajnu vezu.

Vaga
Preuzimate inicijativu, što se partneru može jako dopasti. Slobodne Vage su spremne za nove avanture.

Škorpija
Zauzetim Škorpijama će svakako biti dinamično jer partner menja ponašanje i postavlja neke svoje uslove. Slobodni imaju priliku da se sjajno provedu u mlađem društvu.

Strelac
Ovo je vaš vikend, specijalno ako ste zauzeti. Očekuju vas iznenadna, prijatna, dešavanja u kojima će se izdvojiti neka neobična osoba.

Jarac
Konačno imate priliku da se otvorite prema partneru ili simpatiji. Budite što iskreniji i ne zaboravite da ništa ne gubite.

Vodolija
Mesec u polju partnerstva će izazvati situacije gde ćete morati da se odreknete svog komfora i to baš zarad ljubavi. Vreme je da se slomi ego.

Ribe
Otvara se tema rada na ljubavnom odnosu, pa će biti dosta tema otvoreno. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju poznanstvo putem rođaka.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...