Narodna stranka zahteva hitnu reakciju tužilaštva zbog Šešeljevog napada na Sandu Rašković-Ivić

617

Narodna stranka saopštila je danas da zahteva hitnu reakciju tužilaštva zbog napada lidera Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja na potpredsednicu Narodne stranke Sandu Rašković-Ivić na društvenoj mreži Tviter.

„Zahtevamo i od nadležnog tužioca da momentalno reaguje na govor mržnje i medijsku pripremu za sve oblike napada na gospođu Sandu Rašković-Ivić“, navodi se u saopštenju te stranke.

Oni su ocenili kao „skandalozno“ obrušavanje Šešelja na Rašković-Ivić, kroz „najprizemnije psovke i crtanje mete na njenom čelu“ i dodali da je taj potez samo je još jedan pokazatelj u kojoj meri je SRS „partija koja ubrizgava otrov i mržnju u naše društvo“ i podstiče na direktno nasilje prema neistomišljenicima.

„Ovakve pojave bi pod hitno trebalo ukloniti iz javnog prostora i zabraniti rad ove stranke iza koje stoje okoreli kriminalni krugovi i (predsednik Srbije Aleksandar) Vučićeva duboka država“, navedeno je u saopštenju.

Rašković-Ivić objavila je u četvrtak na svom Tviter nalogu da će „nedostajati Žarković“, bivši urednik nedeljnika Vreme, na šta je lider SRS nazvao izdajnikom kao i novinara Žarkovića, dodajući da je Rašković-Ivić „i otac bio izdajnik“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...