Trifunović: Neko vreme sam na bajsu

549

Nakon udesa, koji se dogodio preksinoć na novosadskom autoputu, i čiji je glavni učesnik bio lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, oglasio se i on sam, koji je poručio da će ubuduće, neko vreme biti na „bajsu“.

On je to naveo na svom tviter nalogu, između ostalog rekavši da mu je žao zbog svega.

“ Ceo život živim bez zadrške i cenzure, i navikao sam da upadam i isplivam iz svakog sr..a. Ali, kada zbog tebe neko drugi trpi posledice, udari te realnost i krene da se mota šta je moglo da bude. Gospodina sam otpratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i što je moglo da se desi „, naveo je Trifunović.

 

Udes se, inače, dogodio oko 3.30 posle ponoći, u kome je Trifunović svojim automobilom udario u zadnji deo „fijata“ koji je išao ispred njega. Na licu mesta je obavljen uviđaj, a vozač „fijata“ zadobio je lakše telesne povrede.

Na njegovu objavu reagovali su tviteraši, pa su mu preporučivali da „uspori“, da „nema bolje od bajsa“, ali i da mu je bolje da ide peške, „sigurnije je, bar za ostale učesnike u saobraćaju“.

Sergej Trifunović izazvao udes na auto-putu, vozač drugog automobila završio u bolnici

 

Inače, ovo nije prvi put da je Sergej Trifunović učesstvovao u saobraćajnom udesu.

Slično se desilo i sredinom januara ove godine, kada je vozeći automobil udario autobus GSP-a kod beogradskog Ušća.

On se tada udaljio sa mesta nesreće, objašnjavajući da je to učinio kako bi majstore pustio u stan i nahranio mačke. Međutim, ubrzo se sam javio u policijsku stanicu gde mu je, po sopstvenom priznanju, urađen i alkotest koji je pokazao da nema alkohola u krvi.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...