U Zagrebu nestao Dejan Markus, poznati kuvar iz Beograda

267

Dejanu Markusu (43), Beograđaninu sa zagrebačkom adresom koji se kao kulinarski stručnjak proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji „Kuvati sa srcem“, od 7. februara gubi se svaki trag, prenosi Jutarnji list.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom trenutku je zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavatelji prilika prozvali „čovekom vinom“ nakon što je otvorio vinoteku.

Poslednji put sa Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona kako bi pokušala ući u trag bratu. Nestanak je prijavljen i trešnjevačkoj policiji koja za njim traga.

„Ako imate bilo kakvu informaciju o mome bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobilnom telefonu i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan od 0 do 24.  Zadnji put sam se sa njim čula preko poruka 6. februara, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvesnost i očaj“, kaže za Jutarnji list Jelena Markus, sestra nestalog 43-godišnjeg Dejana.

Izvor Jutarnji.hr
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...