Kampanja bojkota počela – razgovori, performansi, internet, a pred glasanje “novi elementi”

79

Kampanja bojkota već je počela u Srbiji, a ona će imati nekoliko pravaca delovanja, izveštava N1.

Kako tvrdi jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović, biće aktuelna na internetu, lideri stranaka koje bojkotuju izbore razgovaraće sa građanima zbog čega ne treba glasati, a kako se bude približavao dan za glasanje kampanja će, kako tvrdi Obradović, imati i nove elemente.

Razgovori, performansi, propagandni materijal. Sve će to biti deo kampanje bojkota koja je, kako tvrde u Savezu za Srbiju, već počela. Šta će se desiti izbornog dana još nije dogovoreno, ali okupljanje građana je već vidljivo.

„Mogu već da najavim prvu sledeću tribinu ujedinjene srpske opozicije koja je proglasila bojkot za sredu, 19. februar u Kragujevcu, a odmah za tim uslediće niz drugih gradova i opština“, rekao je predsednik Dveri Boško Obradović.

Do zajedničkih konvencija i pojedinačno stranke obilaze Srbiju, pa su tako iz stranke Slobode i pravde razgovarali sa građanima Blaca.

„Nema nijedne relevantne opozicione stranke koja izlazi na izbore. Oni koji to čine rade u dogovoru sa Vučićem ili u korist Vučića. Ulaganja u stadione i besmislene infrastrukturne projekte Srbiju koštaju 750 miliona evra, a tim novcem moramo vratiti dostojanstvo ljudima“, kaže predsednik SSP Dragan Đilas.

Da biste promenili sistem koji počiva na lažima morate prvo da odbijete da parizirate u njemu, poručili su juče u Kruševcu čelnici Narodne stranke i saopštili sa će uspeh bojkota zavisiti pre svega od jedinstva.

Stručnjaci ocenjuju da je vreme da se obelodani bar deo kampanje bojkota i da za sada najveću pažnju privlači šta će biti izbornog dana.

Obradović: Opozicija da odbije da organizuje izbore, “šah-mat” za vlast

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...