Aljakvost je njihova glavna mana! Koja su to tri horoskopska znaka?

Ne podnose čišćenje

98

Bik
Bik će pre da izabere ležanje nego spremanje. Zbog ovoga često im se dešava da gube stvari, ali opet, ne tangira ih to puno. Pošto im se čini da uvek nešto moraju da izaberu kao prioritet onda biraju svoju komociju i ne mrdaju prstom. Odlagaće spremanje i čišćenje danima dok ne nađe nekoga će da pomogne.

Retro Merkur u Ribama poručuje da moramo ozbiljnije da se pozabavimo emocijama!

Ribe
Zašto bih spremala /spremao kuću kada mogu da odspavam? E, to su Ribe.
Pošto se retko kada nerviraju u vezi sa bilo čim, zašto bi se onda nervirao/la zbog nereda? Nema razloga, naguraće sve u neki ćošak da deluje kao umetnička instalacija, sipaće vino i sa osmehom će da ignoriše nered u kome živi. Ako baš dođe do toga da mora da sređuje, tražiće na youtube-u tutorijal za korišćenje magične krpe.

Lav
U stanju je da šutira stvari oko sebe samo da bi mogao/mogla da prođe kroz prostoriju. Mokar peškir ili zalutala čarapa mogu da se nađu na stolu ili krevetu. Nema vremena da se bavi sređivanjem i čišćenjema jer je lenj, a kako se sve nagomilava non stop onda je sve teže i teže da se pokrene. Bira ipak pre da drugi to uradi za njega kako bi on mogao na miru da uživa u nečem drugom.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...