Naredna nedelja donosi mnogo izazova na polju komunikacije i dogovora!

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. 02. 2020.

88

Narednu nedelju obeležiće početak retro hoda Merkura u Ribama kao i ulazak Marsa u znak Jarca.

Retro Merkur će izazvati kašnjenja i konfuziju, terajući nas da se malo povučemo u sebe i razmislimo o svojim osećanjima i skrivenim mislima. Najviše će pogoditi merkurovske znakove, Blizance i Devicu kojima će aktivirati lična pitanja, kao i partnerske odnose. Ribe i Strelčecvi će isto značajno osetiti ovaj tranzit, pa će se vratiti na neke tajne i spletke unutar porodice, kao i na poslu.

Mars u Jarcu nam daje čvrstinu i snagu u narednom periodu pa ćemo biti orjenitisani na cilj i uspeh. Ova pozicija Marsa nas okreće ka poslu i nekim temam iz prošlosti.

Venera je i ove nedelje u Ovnu što i nije tako dobro. Ljubavni odnosi su obojeni impulsivnim reakcijama, od partnera zahtevamo više i bolje, a ljubav tražimo veoma agresivno.

Početak nosi energiju Strelca, što znači da ćemo imati snage i volje da pogledamo u budućnost. Ljudi sa Mesecom u Strelcu vole promene na dnevnom nivou, te ćemo uživati u druženju, dinamičnom okruženju i smehu.

Merkur uskoro menja znak, ulaskom u znak Ribe promeniće nam način razmišljanja

Ovnovi će biti zadovoljniji , ali i energičniji. Ljubav je u prvom planu, ali će posao odvući malo više energije. Posao dobija ubrzanje, ali samo ono koje zahteva još više rada i odricanja.

Bikove očekuje otkrivanje nekih tajni i to vezanih za ljubav. Period koji nastupa od ponedeljka neće biti povoljan za finansije i preterano trošenje novca.

Blizanci će biti dominantno pod uticajem retro Merkura, što će znajačano uticati na posao i obaveze. Moguća su kašnjenja i nesporazumi, a i problematični klijenti nisu isključeni. Ljubavni odnosi će tražiti više vremena i energije.

Rakovima bi mogao retro Merkur da donese neke ljubavi iz prošlosti, kao i pokušaje da promene nešto u postojećim vezama. Ulazak Marsa u znak Jarca doneće agresivniji pristup partnerstvu. Javlja se mogućnost i za neku ubrzanu saradnju na poslu.

Lavovima ova nedelja predviđa finansijske probleme. Partner ili klijent nema kontrolu nad sopstvenim ponašanjem pa zbog toga dolazi do sukoba i nesuglasica. Mars u Jarcu će snažno aspektovati kuću zdravlja, pa su mogući nagli padovi imuniteta.

Device osećaju Merkurov retro hod odavno, pa su se već suočile sa njegovim najgorim osobinama. Kašnjenje i nedoslednost će obeležiti nedelju, specijalno na polju partnerstva. Neki ugovori i poslovni dogovori će kasniti, što može doneti odlaganje i
naplate.

Vage će specijalno biti osetljive narednih dana. Venera u polju partnerstva daje ljubavi i odnosima prioritet nad ostalim temama, dok će polje zdravlja i svakodnevnice biti pod uticajem retro Merkura što može dneti sitne probleme kao i lošu organizaciju. Mars u
Jarcu će aspektovati polje porodice i doma, pa je moguće da će na tom polju biti dosta dinamike.

Škorpije su se već naoštrile da nekome saspu sve u lice, ali to neće biti dobro rešenje. Uticaj Marsa u Jarcu će mnoge pripadnike ovog znaka naterati da se koncentrišu na posao i razvijanje novih veština. Vladarka polja ljubavi, venera, pretvara partnere u
ambicioznije i direktne. Moguće su i kraće afere, flert i počeci nekih novih veza koje neće biti dugog veka.

Strelčevi od ponedeljka moraju da pripaze na novčanik. Mogući su troškovi i neke nagle kupovine, a samo što se finansijska situacija smirila. Ljubavni život zapada u krizu, javljaju se neodumice, nesigurnosti, ali su moguće i neke tajne i skrivanja.Tokom
nedelje su mogući kvarovi i troškovi u kući, a zbog toga bi mogao posao da trpi.

Jarčeve očekuje nedelja nedoumica i pritiska zbog nekih odluka koje mogu da sačekaju. Moguće su promene na dnevnom nivou i to u domenu raspoloženja. Problemi na poslu su vezani za rešavanje statusa, pa će mnogi pripadnici znaka razmišlajti o promeni radnog
mesta. Ljubavni život će imati uspone i padove koji mogu da oslabe samopuzdanje.

Vodolije će se boriti za svoje vreme, pa će drugima delovati agresivnije nego inače. Mogući su sukobi sa najbližom okolinom zbog umora i želje da svima izađu u susret. Ljubavni odnosi ulaze u mirniju fazu gde će se pokazati da li postojeći odnos ima osnovu za
budućnost ili ne. Mars u Jarcu će mnogim Vodolijama pritisnuti polje tajni i podsvesti, pa će napadi straha i nemoći biti aktivniji nego inače.

Ribe mogu da očekuju dosta problema na polju partnerstva jer retro Merku vraća na stare teme. Biće reči o dubokom povezivanju i deljenju sa partnerima. Posao će pod uticajem Marsa u Jarcu krenuti ka fazi gde će se neki planovi realizovati, dok će priznanja za trud i rad biti nagrađeni novčano. Mogući su zdravstveni problemi zbog ubrzanja i malo vremena za odmor.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...