Arogancija je njihovo drugo ime, koja tri horoskopska znaka spadaju u ovu grupu?

Smatraju da su bolji od drugih

69

Lav
Kralj horoskopa. Lav ili Lavica smatraju da oni najbolje znaju i umeju sve. Najviše vole sebe dok drugim drže lekcije o ponašanju i kada objašnjavaju koliko su bolji od osobe kojoj se obraćaju. Lav očekuje od drugih da ostavi i zaboravi sve svoje stavove i mišljenja i da tada preuzmu sve lavovske ideje.
Oni uopšte ne kriju svoj osećaj superiornosti, tako da mogu da nerviraju čim ih upoznate.

Sunce uskoro menja znak i prelazi u Ribe, evo šta nas očekuje

Strelac
Strelčevi ne ostavljaju utisak nekoga ko će insistirati na tome da je bolji, brži ili pametniji. Međutim, ako na neki način dođete na neki „njegov/njen“ teren očekujte manifestaciju moći i superiornosti. Obično, teme koje mogu biti „okidač“ za ovo ponašanje su moral, znanje u nekoj specifičnoj oblasti, duhovnost i pravda.
Ukoliko želite da izbegnete predugačko predavanje i zamor izbegavajte ove teme u njihovom prisustvu.

Bik
Retko ko očekuje od Bikova ovakvo ponašanje, zar ne? To je zato što je kod njih ovaj osećaj sakriven kao i sama demonstracija. Ne pokazuju to tako lako, ali često smatraju da su iznad mnogih. Imaju stabilan i odlučan karakter pa tako smatraju da poseduju apsolutni autoritet koji svi moraju da poštuju. ko imate želju da izbegnete osećaj neprijatnosti pri nekom od arogantnih nastupa ovog znaka, ne ponašajte se takmičarski u sferama gde su oni dobri.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...