Jeremić o raspuštanju odbora u Šapcu: Izlazak na izbore ne možemo da tolerišemo

69

„Gradski odbor Šapca Narodne stranke je doneo odluku o izlasku na izbore i to ne može biti tolerisano“, poručio je za N1 predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

On kaže da su dali reč građanima Srbije da neće učestvovati na lažnim izborima i poručuje da onome ko nije u stanju da održi reč neće biti mesta u Narodnoj stranci.

Podsetimo, Izvršni odbor Narodne stranke doneo je odluku o raspuštanju Gradskog odbora u Šapcu zbog zahteva da bude izuzet od poštovanja odluke o bojkotu izbora.

„Ne samo da je jedan od jačih odbora, već jedan od retkih odbora Narodne stranke koji učestvuje u vlasti. Međutim, bez obzira na to što učestvuju u vlasti, doneli su odluku koja nije u interesu građana ni Šapca ni Srbije. Ne možete parazitirati time što ćete zajedno sa Vučićem izaći na ove lažne izbore – lažno pobediti, lažno izgubiti, u svakom slučaju lažno učestvovati. Naredni izbori su lažni, za njih nema uslova, svako ko na njima bude učestvovao njemu neće biti mesta u Narodnoj stranci“, rekao je Vuk Jeremić.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...