Rakovi žele da promene posao, dok Ribama svi zavide

Dnevni horoskop za 18.02.2020.

68

Ovan
U toku dana ćete voditi razgovor koji je pomalo šokantan. Neko će vam sasuti istinu u lice o vama samima što će vas ostaviti u razmišljanju.

Bik
Bićete izazvani da se borite za sebe i to poprilično surovo. Bez obzira koliko bilo napeto i teško, ovo sve bi moglo da vas oslobodi neke tenzije.

Blizanci
Sve što se bude danas dešavalo ima samo jednu temu koja je osnov svega: kako se odnosite prema sebi? Koliko god vi želeli da prebacite težu na priču o novcu to vam neće poći za rukom.

Naredna nedelja donosi mnogo izazova na polju komunikacije i dogovora!

Rak
Trenutno je napeto na sve strane, a vama se nameće rešavanje pitanja statusa na poslu. Potrebno je da odlučite na koju stranu želite da idete, ostajete ili tražite novi posao.

Lav
Ograničenja sa kojima se borite mogu vas navesti na preterano trošenje energije na pogrešnom mestu. Izbegavate bitan razgovor sa partnerom, a ne bi trebalo.

Devica
Ograničenja sa kojima se susrećete imaju za cilj kako bi se vaš fokus prebacio emotivni problem koji ne rešavate. Odvojite se od nerealnih strahova.

Vaga
Nešto se u vama pokrenulo i pojavila se želja za komunikacijom i druženjem. Dolaze u balans racio i emocije, pa iskoristite to najbolje što umete.

Škorpija
Pitanja vezana za posao i ambiciju mogu izazvati vaš nagon za preživljavanjem, pa ćete delovati surovo i hladno. Od vas se zahteva da idete dublje u odnosima, a vi se toga plašite.

Strelac
Doći ćete do odgovora gde vam je mesto, bar kada je posao u pitanju. Dan može da bude nestabilan zbog vaše razdražljivosti.

Jarac
Malo ste umorniji nego inače, tako da samo razmišljate o odmoru. Neka ženska osoba iz bliskog okruženja vam je trenutno najpouzdanija i na nju se oslanjate.

Vodolija
Očekuje vas zanimljive vesti na poslu koje bi mogle da vam donese i neke pohvale. Planirate detaljno buduće akcije, u koje želite da uključite i partnera/ku.

Ribe
Neke osobe vam zavide na uspehu koji vi ni ne primećujete. Posvetite malo više pažnje ovoj temi jer je vreme da pohvalite sebe i nagradite.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...