Lavovi sumnjaju u partnere, dok Jarčevi imaju najjače oružje na poslu!

Dnevni horoskop za 19.02.2020.

61

Ovan
Pazite se da danas ne budete žrtva nekih nesporazuma. Postoji mogućnost da obećate ono što ne možete da ispunite.

Bik
Malo ste bolje raspoloženiji nego juče pa vam nije problem da komunicirate. Ako budete malo popustili i rekli partneru ili nekom bliskom prijatelju šta vas muči, biće vam lakše.

Blizanci
Pravite planove sa nekim prijateljem, ali u tajnosti jer ne verujete nikome. Čeka vas neki dodatni trošak koji će možda doći i od strane partnera.

Sunce uskoro menja znak i prelazi u Ribe, evo šta nas očekuje

Rak
Ceo dan vam se svodi na otpetljavanje problema i situacija na poslu, a nervoza raste. Neko od vas traži da donosite radikalnije odluke.

Lav
Sumnjate u partnerove reči, a činjenica je da niste ništa ni proverili i sačekali epilog. Umorni ste i imate problem sa spavanjem što vam onemogućava stabilnije ponašanje.

Devica
Želite da pronađete mir, a ne znate odakle da krenete. Uznemirava vas finansijska situacija i to će protegnuti kroz ceo dan. Ne dozvolite da vas kritike provociraju.

Vaga
Očekuje vas dan pun snažnih i brzih reakcija koje skoro i da ne možete da ispratite. Malo vam je teže da zadovoljite svoje i partnerove potrebe istovremeno.

Škorpija
Jasno vam je šta se događa i smatrate da ste zauzeli neutralnu poziciju, specijalno na poslu. Ukoliko vam intuicija govori da ste na pravom putu, onda zadržite isti stav i pripazite kako se obraćate drugima.

Strelac
Osećate se pomalo pobunjenički, a ne znate odakle vam to. Želite da napustite sve stare, vama dosadne, odnose koji vam stvaraju tenziju.

Jarac
Tokom dana vaš način komunikacije će biti vaše najjače oružje, specijalno na poslu. Verujete u uspeh i svemu pristupate idealistički što je trenutno i najbolje po vas.

Vodolija
Pritisnuti ste potrebom da nešto odmah uradite i pokažete kako samo vi to znate da izvedete. Takođe, opet se opterećujete striktnim pravilima bez trunke fleksibilnosti.

Ribe
Danas ćete morati da priznate sebi da ipak posedujete neke mane, koje mnogima idu na živce. Imate potrebu da se oslobodite ovih loših osobina pa pokušajte da sagledate svoj karakter sa svih strana.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...