Ovo su dva horoskopska znaka koja su idealna za brak i porodicu!

Neprikosnoveni su

113

Bik
Žena Bik predstavlja uvek stub jedne porodice. Stroga, ali pravdena uvek će čuvati kućni budžet i trudiće se da uvek ima sve spremno. Voli da kuva i najdraže joj je kada usrećuje najbliže svojim umećima i novim receptima. Prema mužu se postavlja zaštitnički kroz savete koje mu daje samo kada su sami. Ume da čuva intimu i nikada ne otkriva šta se dešava unutar kuće.
Prema deci ume da se postavi i retko kada će ih razmaziti. Obevzno ih uči lepom ponašanju i želi da ih nauči raznim veštinama

Muškrac Bik je stabilan i sklon želji da obezbeđuje uvek celu porodicu. Kao i žena Bik i on voli kuhinju, ali se on ipak opredeljuje za neke specijaltet koje samo on zna da napravi.
Voli da uživa pa će to prenositi na decu i učiće ih kako da što brže stignu do udobnosti putem jednostavnih trikova štednje. Duhovit  je i kreativan, a porodica će se uvek smejati njegovim šalama.

Naredna nedelja donosi mnogo izazova na polju komunikacije i dogovora!

Rak
Žena Rak uvek ima intezvina osećanja prem mužu i od njega želi nežnost i pažnju. Ona neguje i njega i decu i za sve što im zatreba ona je tu. U njenom životu se sve vrti oko porodice i njihovog porodičnog gnezda o kojem ona pažljivo brine. Mnoge obaveze će prepustiti mužu, a ona će se isključivo brinuti o deci i njihovim potrebama.

Muškarac Rak kada se rodi samo razmišlja o ženidbi i deci. Kada dođe do željenog cilja svim silama se trudi da bude glavni oslonac i neko ko će se žrtvovati za porodicu non stop. On je onaj tip klasičnog domaćina koji će vas poslužiti svim svačim kada mu dođete u kuću i koji će vam pokloniti pažnju kao da ste deo njegove porodice. Najviše voli kada je kod kuće i kada provodi vreme sa porodicom.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...