Device bi mogle da imaju neplanirane troškove, dok je Strelčevima izražena intuicija

Dnevni horoskop za 20.02. 2020.

59

Ovan
Izazovan dan za vaš posao i karijeru je pred vama. Dobićete neke dobre savete od nekog iz najbližeg okruženja, a baš ti potezi koje budete pravili će vam doneti mnogo uspeha.

Bik
Još uvek ste izazvani nekom situacijom na ljubavnom polju i čini vam se da imate odlične šanse da uspete. Pripazite dobro jer se možda vaši planovi razlikuju od partnerovih ili simpatijinih.

Blizanci
Otvaraju se neki novi putevi za vas, a vi sedite i kalkulišete koji bi bio idealan za vas. Ne morate da jurite sa odlukama, budite pažljiviji u odabiru.

Arogancija je njihovo drugo ime, koja tri horoskopska znaka spadaju u ovu grupu?

Rak
Nije vam lako trenutno, specijalno u domenu socijalizacije jer niste u stanju da komunicirate previše. Želite mir, a jedino ćete ga dobiti je ako isključite telefon.

Lav
Mnogo vam vremena i energije oduzima porodica i počinjete opasno da se nervirate. Tu nervozu lako prenosite na partnera ili nekog bliskog pa i tu upadate u nesporazume. Pokušajte da shvatite šta je i ko je problem.

Devica
Ovo bi trebalo da bude dobar dan za vas, specijalno kada su novac i posao u pitanju. Ako se i pojave neki neplanirani troškovi, ne dozvolite da vas to uznemiri već se radujte budućim pozitivnim ishodima.

Vaga
Danas imate dovoljno energije da se uhvatite u koštac sa svim tekućim problemima, specijalno onim na poslu. Mnogi će vam smetati i postavljati prepreke, ali na vama je da ne odustajete i ne nervirate se previše.

Škorpija
Budite srećni što vam se trud polako isplaćuje. Slobodno nagradite sebe i nastavite da napredujete. Ukoliko idete na put, pripazite na dokumenta.

Strelac
Intuicija vam je danas na zavidnom nivou pa je poslušajte do kraja. Preumorni ste pa iz te situacije ne možete puno ni da učinite.
Trebalo bi da sebe zaštitie maksimalno.

Jarac
Neke varnice i prijatne tenzije su na vidiku, specijalno ako ste u novoj vezi. Pazite se sukoba sa nadređenima na poslu i ne mešajte se puno u tuđe rasprave.

Vodolija
Ukoliko spremate neki novi projekat na poslu čeka vas dosta veliki uspeh. Vaše ideje će uroditi plodom, a klijenti će biti zadovoljni.

Ribe
Potrebna vam je podrška porodice u nekim poduhvatima pa se potrudite da budete jasniji i da na pravi način izrazite svoje želje i potrebe. Izvor negativne enrgije je trenutno vaše razmišljanje koje počinje sa „šta ako“ pa malo popustite sa time.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...