Vage su osetljive i razdražljive, dok se Jarčevim težak rad isplaćuje

Dnevni horoskop za 21. 02. 2020.

64

Ovan
Veliki planovi i teška realizacija su vam danas u glavi. Želite sve da ispunite, ali ne znate odakle da počenje. Sačuvajte energiju  za sebe i svoj prostor.

Bik
Bilo je gusto po pitanju posla, ali sada se malo sve smiruje. Ipak, još uvek morate da se žrtvujete i da uložite veći trud da bi sve ispalo dobro po vas.

Blizanci
Dosta ste osetljivi i pažljivi jer morate da pristupite nekom ozbiljno poslu. Ukoliko pregovarate, nemojte precenjivati svoje mogućnosti.

Rak
Aspekti danas ukazuju na napredak povodom budućeg cilja, onsaženi ste pozitivnošću. Biće ispoštovano sve što budete rekli, a vaše  reči će imati presudnu ulogu u bilo kojoj situaciji.

Sunce uskoro menja znak i prelazi u Ribe, evo šta nas očekuje

Lav
Moguće je da ćete dobiti neka rešenja koja vam se neće svideti odmah. Danas ulazite u period tokom kog ćete rešiti neke finansijske probleme.

Devica
Smirenije komunicirate što će vam poboljšati šanse da se lako dogovorite oko svega sa partnerom. Otvaraju se mogućnosti za sklapanje novih ugovora sa poslovnim partnerima.

Vaga
I pored svih osetljivosti i razdražljivosti moći ćete da odredite lične prioritete. Upravo ti prioriteti će vam ojačati samopuzdanje koje vam je potrebno kako biste se bavili nekim ličnim pitanjima.

Škorpija
Jačaju vam verbalne sposobnosti koje vam mogu doneti neke zanimljive poslovne prilike, koje mogu doći od strane nekog prijatelja ili člana porodice. Ne libite se da uđete u diskusiju.

Strelac
Malo ste neraspoloženi zbog trzavica u ljubavnom životu. Ako ste solo očajnički želite vezu. Očekuje vas dobar pomak na poslu.

Jarac
Koliko god vam izgledalo beznadežno, ali danas će vam se težak rad isplatiti. Ukoliko nemate posao, ovaj dan vam je naklonjen ako odmah krenete u akciju.

Vodolija
Fizičko i emocionalno zdravlje danas mogu biti osetljiv vrlo verovatno zbog velikog umora. Potrebno vam je da se malo opustite, pa pokušajte da se osamite jer vam to jedino prija.

Ribe
Danas pažljivije vozite i obratite pažnju na saobraćaj uopšte. Moguće su prilike za nove zarade i dobro uspostavljanje kolegijalnih odnosa.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...