Ljubavne varnice su prisutne uveliko, a pojačaće se tokom vikenda!

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. 02. 2020.

57

Ovan
Imaćete vikend tokom kog morate da odlučite kada ćete da prekinete nesuglasice sa partnerom i krenete napred u planiranje budućnosti. Singl pripadnici ovog znaka mogu očekivati teško podnošenje usamljenosti pa ne bi bilo loše da ove dane provedu u
društvu.

Bik
Moguće su svađe sa partnerom zbog jakih tenzija koje kulminiraju baš za vikend. Ukoliko ste slobodni očekujte mogućnost za prolaznu avanturu.

Blizanci
Vikend pred vama “iskopava” neke zaboravljene stare strasti prema nekome ko želi da vas uvuče u svoju igru, a ta igra potencijalno može biti vrlo opasna po vas. Vodite računa čemu i kome verujete.

Venera ulazi u kritične aspekte na nebu, sldi kriza u ljubavnim odnosima!

Rak
Pošto ste u vašoj ličnoj priči surovi i pomalo zahtevni ne prezate ni od čega. Potrebno vam je da osetite tu strast koju ste imali sa partnerom/partnerkom i da
se opet osetite moćno. Moguće su i ljubomorne scene.

Lav
U prvom delu vikenda pazite se vaše potrebe da se partneru obraćate u stilu jedne žrtve jer ovo ponašanje ovaj put može da izazove mnogo gore posledice nego inače. Ako ste singl neka stara ljubav želi ponovo kontakt sa vama.

Devica
Bavićete se nečim što predstavlja prepreku na putu u vašoj vezi, a i moraćete da emocije izražavate jasnije i direktnije. Device koji nisu u vezi proživljavaju emotivne bure koje će ih očvrsnuti vrlo brzo.

Vaga
Bolje se osećate nego pre pa stvarate i takvu atmosferu. Partner želi da uživa, a vi možete svakko da mu se pridružite.

Škorpija
Prepustićete se strastima pa ćete posle da se pitate gde vam je bila glava, a odgovor je jasan – u maštarijama koje ova strast lako budi.

Strelac
Tenzični ste zbog posla, a partner želi da vam pomogne. Nemojte započinjati teške teme tokom vikenda. Strelčevi koje su singl imaju simpatiju koja je malo neobičnija i želi nešto više.

Jarac
Ukoliko osećate da niste u stanju da razrešite neki sukob koji se vuče danima onda ni nemojte. Dosta ste napeti i ne znate šta bi od sebe, a to stvara samo negativnosti kada su veze u pitanju.

Vodolija
Sve što se pokrenulo poslednjih par dana je za vas potpuno neobično. Ceo paket bi se lako mogao nazvati tabu odnosom kojem se jedva odupirete i toliko vas privlači da ni ne želite da pobegnete.

Ribe
Imaćete priliku za svakakve doživljaje, od ljubavi do ljubomore i od prekida do kajanja. Kao i obično potreba za pažnjom prevazilazi sve granice racionalnosti kada ste vi u pitanju.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...