Mnogi će biti uspavani na dan Mladog Meseca u Ribama, specijalno Ribe i Ovnovi!

Nova mesečeva mena nas očekuje u nedelju, 23. februara

60

Ovan
Bićete razdražjivi, umorni i nesipavani. Ovo može dovesti do niza pogrešnih odluka, specijalno u partnerskim odnosima.

Bik
Blagonaklono ćete gledati na prijateljske odnose. Postoji mogućnost poslovne saradnje sa nekim koga dugo niste videli.

Blizanac
Moguće su izmene na radnom mestu koje vam neće u stratu prijati ili ćete imati nerealna očekivanja od novih događaja. Zadržite se na čvrsto u realnim okvirima.

Rak
Pazite koje želje imate, ispuniće vam se pod ovom lunacijom. Svako polje vam je sada pod uticajem , promene stižu zasigurno.

Lav
Savete prihvatajte samo od mudrijih i smirenijih. Otvoriće se čitava lepeza maštarija i želja koje ste zapostavili.

Devica
Prepuštate se zaljubljenosti i to u velikom stilu. Veza postaje ozbiljna na nekoliko nivoa. Slobodne Device mogu da se zaljube.

Vaga
Na klackalici ste između zabavljanja i ozbiljne veze. Prepustite se moru emocija, al ne zaboravite na sebe i svoje potrebe.

Škorpija
Slobodnima donosi zaljubljivanje do ušiju, dok zauzete vraća u romantično raspoloženje. Lunacija je idealna za započinjanje posla koji je nekada bio hobi.

Strelac
Moraćete da budete od pomoći nekom članu porodice. Vreme je za novi početak u donosima unutar doma.

Jarac
Tražite rešenje za trenutne probleme i to tako što se mentalno iscrpljujete. Rešeni ste da izdržite dok ne uspete i to će vam poći za rukom.

Vodolija
Pripazite na novčanik. Veliki planovi iziskuju velike svote, a niste baš pri parama. Samopouzdanje je na kritičnoj tački, uradite nešto po tom pitanju.

Ribe
Kod vas neće biti dosadno. Mlad Mesec u vašem znaku donosi veliki zaokret po pitanju ličnih pitanja i želja. Realizacija neće biti lagana, ali ako zasučete rukave očekuje vas uspeh. Takođe, pripazite se svojih loših navika, kao što je izbegavanje obaveza i suočavanje sa neprijatnim pitanjima vezanim za partnerstvo.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...