Potpredsednica Skupštine Vojvodine napustila radikale zbog Jutke

275

Smiljana Glamočanin Varga, aktuelna potpredsednica Skupštine AP Vojvodine iz Srpske radikalne stranke, napustila je radikale i sa grupom bivših članova te stranke osnovala Pokret za Banat.

Kako je rekla za RTV, kap koja je prelila čašu bilo je priključenje Milutina Jeličića Jutke radikalima.

„Kap koja je prelila čašu kada smo doneli ovu odluku je angažovanje, prijem u stranku ili kako već da se izrazim, Jutke, Milutina Jeličića Jutke. Znate, ja imam ćerku, svi imamo u okruženju i prijatelje i rođake i kumove i komšije koji imaju ćerke i sestre, mi zaista ne želimo da živimo u državi u kojoj će takve ličnosti zapošljavati žene“, kazala je za RTV Smiljana Glamočanin Varga, govoreći o razlozima napuštanja stranke.

Milutin Jeličić Jutka postao član SRS, biće na izbornoj listi

 

Sa bivšim partijskim kolegama osnovala je Pokret za Banat, koji će, kako je saopšteno, svoju podršku na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima dati Socijalističkoj partiji Srbije.

Predsednica tog pokreta Smiljana Glamočanin Varga tvrdi da do izbora ostaje i na mestu potpredsednice Skupštine AP Vojvodine.

Šešelj je u Kruševcu, gde se Milutinu Jelićiću Jutki sudi zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, saopštio novinarima da je bivši predsednik opštine Brus postao je član Srpske radikalne stranke i da će biti na izbornoj listi te stranke na predstojećim izborima.

Izvor RTV
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...