Tamo gde je Mesec u Vašoj natalnoj karti, tu su i Vaše najdublje potrebe

Mesečev znak u natalnoj karti daće nam mnogo informacija o našem ponašanju, potrebama i željama.

82

Mesec u Ovnu
Jake emocije, brzo plane, avanturista koji misli da svi mogu sve. Naglašena dramatičnost i brzopletost u odlukama, a strpljenje je kao glavna lekcija u životu.

Mesec u Biku
Emocionalno stabilan, hedonista i ljubitelj svega komfornog. Lenji ali nikada ne odustaju, deluju proračunato , a ustvari su vrlo oprezni. Lekcija im je da prevaziđu ljubomoru.

Mesec u Blizancima
Uvek traže akciju i uzbuđenje, uživaju u dugim razgovorima, čula su uvek okrenuta ka intelektualnom, a manje emotivnom. Rečima bude emocije kod drugih, vešti su u govorima. Najbitnije je da nauče da probude emocije u sebi i istraže ih .

Mlad Mesec u Ribama priča o buđenju kreativnosti, ali i neminovnim promenama

Mesec u Raku
Osetljivi na napravdu, glavni oslonac im je porodica, nežnih i sporih reakcija. Veliki su sanjari i često su prisutne krajnosti u emotivnim reakcijama. Lekcija je da nauče da balansiraju i izbegavaju prečeste promene rapoloženja.

Mesec u Lavu
Dramatični, emotivno vezani za sve što smatraju svojim, teško postižu kompromis. Lako stupaju u akciju i osetljivi su na kritiku. Lekcija im je da nauče da stave svoj ego u drugi plan i poslušaju ponekad sagovornika.

Mesec u Devici
Pozicija koja se odnosi na praktičnost i jaku mentalnu aktivnost, dosta organizovan, tačan i precizan. Nekada su džangrizavi i svadljivi, a sve zato što ne govore odmah šta osećaju. Trebalo bi  da budu manje nesigurni.

Mesec u Vagi
Traže potvrdu i prihvatanje svuda, prijatnog karaktera, vole umetnost. Prisutna je neodlučnost i mnoge poslove ne završavaju do kraja.Savet i lekcija im je da malo više rade na emotivnoj samostalnosti.

Mesec u Škorpiji
Posesivne intezivne emocije, jaka volja, situacije i ljude vide ili crno ili belo, bez sredine. Intuitivni i lako čitaju ljude pa su vrlo često psiholozi. Moraju da spuste impulsivnost na prihvatljivu meru, a dominaciju da koriste samo u poslu.

Mesec u Strelcu
Idealizam koji je prisutan na svakodnevnom planu, teže da se stope sa svima, pravedni ali nestabilni i promenljivi. Uživaju u sportu i u svemu vide dublji smisao. Moraju da nauče da prihvate neke norme i da prevaziđu dečju naivnost koja ne prolazi s godinama.

Mesec u Jarcu
Preispitivanje sebe i svojih osećanja je stalno prisutno, naglašena potreba za kontrolom, nekada hladni i distancirani. Divni prijatelji ali teško se dolazi do te pozicije, vredni i marljivi radnici. Savet je da nauče da se opuste i prepuste nekome drugome kontrolu.

Mesec u Vodoliji
Sloboda i njihov prostor su na prvom mestu, idu ispred svog vremena, nekada su veliki buntovnici. Bliskot i intimnost sa nekim su mi nekada nedostižni jer uvek biraju pre samoću nego prilagođavanje. Lekcija im je da nauče da prevaziđu upravo to, potrebu za bežanjem od odnosa.

Mesec u Ribama
Urođena intuicija i instikti, osećaj za druge, maštovitost i požrtvovanost. Preemotivni su pa probleme je potrebno da rešavaju malo hladnije glave. Savet je da uvek slušaju intuiciju, ali i da sebi nekada daju oduška i  sebe stave na prvo mesto.

Loading...