Ovnovi moraju da se klone sukoba, dok Vage očekuje nalet kreativnosti

Dnevni horoskop za 24. 02. 2020.

83

Ovan
Kakve god da ste inovacije, promene ili ideje sprovodili u delo nekoliko meseci unazad sada ćete dobiti priliku da uvidite u nekom sporijem ritmu gde ste stigli i šta morate da popravite. Pazite se bespotrebnih sukoba sa nadređenima.

Bik
Spremate se ovih dana da izrizkujete što bi vas lako dovelo do brzih rešenja po pitanju posla. Ako i sve bude moralo da se pauzira, ne odustajte, ovo vam je samo prilika da razmislite da li stvarno to želite.

Blizanci
Na kratko će vam se povratiti stabilnost pa ćete moći lakše da se bavite pitanjem posla. Razmislite gde su vam najslabije tačke i uradite nešto na tom polju.

U novoj nedelji zvezde nam pružaju šansu da zablistamo na polju posla i ljubavi!

Rak
Danas vam predstoji podsećanje da u vašem partnerskom odnosu ima još posla koji mora da se odradi. Još je prisutno nešto iz prošlosti, a tiče se seksualnosti i intime.

Lav
Potencijalno neki nagli ulazak u vezu ili čak neki nagli prekid komunikacije mogu dovesti do nervoze i gubitka strpljenja. Nemojte upadati u sopstvene zamke varljivog samopuzdanja.

Devica
Dobijate ideju o nekoj inicijativi, ali želite da u to uključite nekog prijatelja pa navaljujete bez zadrške. Možda bi bilo dobro da preskočite ovaj put vaš tvdoglavi nastup.

Vaga
Novonastali nalet kreativnosti i volje za izražavanjem iskoristite što bolje umete. Nešto što ste mislili da je ostalo iza vas se ponovo vraća na scenu, specijalno na polju ljubavi.

Škorpija
Tokom dana je moguć vrlo povoljan razvoj situacije na poslu. Vaša strategija i odnosi koje ste stvorili su trenutno mnogo bitni za stabilnost koju gradite.

Strelac
Ono što delite sa partnerom ili ono što pokušavate da izgradite ne bi li odnos bio dublji danas dobija na većem značaju. Omogućen vam je put bez velikih prepreka ukoliko želite da izgradite stabilan odnos.

Jarac
Sam po sebi ovaj dan će biti dosta dobar po vas. Bez obzira što će biti malo haotičnije nego inače, uspećete u svojim namerama. Radost i opuštanje pronađite među prijateljima.

Vodolija
Bićete izazvani da primenite neke nove metode komunikacije pa bi bilo dobro da ne reagujete impulsivno. Svaki plan je sada sklon promeni ili nemogućnosti da se realizuje pa ne paničite zbog toga.

Ribe
Danas vas očekuje rasprava na temu nekog renoviranja, bilo da je kuća u pitanju ili neki odnos. Malo ćete se vratiti u prošlost pa će iskočiti neke bolne činjenice.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...