Škorpije će uspeti samo ako budu imale jak stav, dok Jarčevi trpe pritisak

Dnevni horoskop za 25. 02. 2020.

79

Ovan
Odmorite od „nadgledanja“ i „brige“ nad svima. Imate trenutno preča posla, a to je da se pozabavite sopstvenim unutrašnjim potrebama.

Bik
Bez obzira što trenutno znate šta želite od partnerskih odnosa, pokušajte da ne letite pred rudu. Puni ste energije koju retko ko može da isprati.

Blizanci
Neko ko vam se dopada je malo nervozniji/ja nego inače. Možda je potrebno samo da ne shvatate sve lično i da se opustite.

Tamo gde je Mesec u Vašoj natalnoj karti, tu su i Vaše najdublje potrebe

Rak
Preosetljivost vas danas čini sumnjičavima i to se odražava na vaše ponašanje u potpunosti. Suzdržite se impulsivnih reakcija i poteza.

Lav
Napade manjka samopuzdanja imate samo u polju vezanom za ljubav. Neko vam se mnogo dopada, ali niste sigurni šta da radite, a da ne pogrešite.

Devica
Uzbuđeni ste i vredni. Ostvarujete neke svoje ciljeve, a ujedno pravite i nove. Nađite vremena za odmor.

Vaga
Trenutna iscrpljenost uzrokovana je lošom organizacijom. Napravite neki red na dnevnom nivou, bar kada je posao u pitanju.

Škorpija
Pokušajte da zadržite jak stav na poslu jer vas očekuju izazovi u vidu testiranja vaših odluka. Neko će imati prigovor, što se vama neće dopasti.

Strelac
Ako biste birali dan koji bi bio idealan za promene posla ili radnih navika, onda bi to bio ovaj. Duboka transformacija koja će se odigrati imaće odličan uticaj na vas i vašu svakodnevnicu.

Jarac
Neko iz neposredne okoline stvara neki pritisak na vas, a vi kao i obično ne reagujete već tražite rešenje u tišini. Kasnije tokom dana udovoljite sebi i svojim potrebama.

Vodolija
Jutro posvećujete razmišljanjima šta sve morate da uradite u vezi sa domom i porodicom, a zapravo bi vam najviše prijalo da se posvetite planovima za odmor. Neka ženska osoba vam pruža podršku i „lek“.

Ribe
Raspoloženi ste za lenčarenje i odmaranje jer vas je umorilo sve proteklih dana. Tome svemu dodajte uživanje i relaksaciju sa partnerom ili nekim bliskim prijateljem.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...