Er Srbija: Letovi redovni, nema zabeleženih slučajeva obolelih od koronavirusa

60

Avio-kompanija „Er Srbija“ je povodom globalne pojave koronavirusa saopštila da je njen saobraćaj redovan, u skladu s redom letenja i da do sada na njenim letovima nije zabeležen nijedan slučaj u vezi s novim virusom.

Kompanija navodi da je u stalnoj komunikaciji s Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, sa Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

„Er Srbija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu“, piše u saopštenju.

Dodaje se da nije primetan veći broj otkazivanja putovanja domaćih putnika u oblasti koje su posebno pogođene koronavirusom.

„Kompanija će gledati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u ta područja, ukoliko žele da zbog pojave koronavirusa pomere svoje putovanje za neki drugi datum“, navela je „Er Srbija“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...