Bikovi moraju da budu iskreni, a Strelčevi da pripaze šta pričaju

Dnevni horoskop za 27. 02. 2020.

56

Ovan
Okrenuti ste ka poslu, a emotivno ste preosetljivi. Ovaj put ne pravite namerno svađu kako biste bili u centru pažnje, već smireno objasnite šta želite.

Mesečni horoskop za mart 2020. godine

Bik
Varirate između potrebe za ljubavlju i apsolutne odbojnosti prema toj temi. Budite iskreni, ako ništa onda prema sebi i priznajte šta vam je zaista potrebno.

Blizanci
Budite danas malo strpljiviji, bar kad je komunikacija u pitanju. Dobićete sve odgovore, samo ne onda kada ste zamislili.

Rak
Malo ste razbacani na sve strane i nemate red u funkcionisanju. Pokušajte da napravite neki plan kojeg ćete se držati.

Lav
Okrenuti ste ka praktičnim stvarima koje vam okupiraju ceo dan. Pokušajte da okrenete glavu na neku drugu stranu, na primer, ka suprotnom polu.

Devica
Željni ste prave ljubavi, a to ispoljavate na veoma čudne načine. Za početak prihvatite da želite iskrene emocije od drge strane, a onda se prepustite maštanju.

Vaga
Razgovor jedan na jedan će biti izuzetno težak jer ćete i vi i sagovornik imati skrivene motive i ljutnju. Biće dosta nejasnih motivacija i loših pokušaja kompromisa.

Škorpija
Sve što budete želeli da uradite ili imate u planu partner će uraditi suprotno. Ne dozvolite da vas odmah sve izabci iz takta i da zaključujete besni.

Strelac
Nešto se vuče danima kao tema između vas i partnera te ćete danas konačno staviti tačku na tu priču. Biće burno pa pazite šta pričate.

Jarac
Želite da ostvarite više nego što ste trenutno u mogućnosti pa se razočaravate iz minuta u minut. Spustite se na zemlju i ne
lebdite bespotrebno.

Vodolija
Neki će imati nekih dobitaka, materijalnih i emotivnih. Bitno je da se radujete, koliko god teško bilo pre uspeha.

Ribe
Od vas se očekuje da pokažete neke rezultate na poslu, a vi još niste spremni na to. Potrebno je da se malo više udubite u partnerski odnos.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...