Građanin oteo papir aktivistima SNS na vratima, policija ga privela u stanicu

1.068

Beograđanin Ilija Jovičić tvrdi da su mu juče na vrata došli aktivisti Srpske napredne stranke, koji su imali lične podatke njega i njegove supruge, izveštava N1.

Kada ih je pitao odakle im to, kaže da nije dobio odgovor, pa je jednom od aktivista uzeo papir. Nakon toga je, navodi Jovičić, došla policija i privela ga u stanicu.

Pošto je prethodno kontaktirao prijatelja, koji je, kaže, blizak jednoj opozicionoj partiji, ubrzo je u stanicu došao i advokat Vladimir Todorić.

“Kad sam došao u stanicu, ja sam saznao od nekog drugog policajca koji me je ispitivao da sam prijavljen da sam nasrnuo na neke žene, da sam im oteo neku fasciklu, mobilni telefon, tako nešto, i da sam ih vređao i pretio Đilasom, e to je bilo najčudnije od svega”, naveo je on.

“Posle toga sam bio u nekoj drugoj sobi ne trećem spratu, gde sam ponovo isto dao izjavu, čovek je sačinio zapisnik, ja sam to potpisao i onda je trebalo da sačekam valjda tužioca, tako sam razumeo, ali je onda došao Vladimir Todorić, advokat, i ja sam se iznenadio kad sam ga video, i on je rekao da nema nikakvog osnova da me tu drže duže, jer sam ja izjavu potpisao i rekao mi je: ‘Polaziš kući’”, ispričao je Jovičić.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...