Mihajlović: Odluka Zelenovića o izlasku na izbore “prava demokratija”

254

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je tokom posete Kruševcu da je podržala odluku gradonačelnika Šapca da izađe na izbore zato što smatra da je to prava demokratija.

„Mislim da je to odlična stvar. To je prava demokratija, izaći na izbore i izmeriti se sa svima koji žele na tim izborima da učestvuju. Samim tim to pokazuje potpuni besmisao ljudi koji žele bojkot, poput Đilasa i Obradovića“, rekla je Mihajlović novinarima u Kruševcu.

Kazala je da je građanima potrebno da izađu na izbore i da glasaju za one za koje misle da možda mogu bolje da vode određene gradove i opštine.

„Zato mi je vrlo drago što Srpska napredna stranka hoće da se meri sa svima, hoćemo da pokažemo šta smo uradili, hoćemo da vidimo kako to građani vide, hoćemo da se borimo i verujemo u našu pobedu“, kazala je ona.

Mihajlović, koja je u Kruševcu prisustvovala potpisivanju sporazuma šest lokalnih samouprava o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom, odrečno je odgovorila na pitanje novinara o tome da li će zbog izbora biti usporeni infrastrukturni projekti u Srbiji.

„Nema razloga da nijedan projekat u oblasti infrastrukture stane, radi se na svim projektima u oblasti drumske, železničke, vodne, vazdušne infrastrukture, ništa stati neće, život ide dalje, mi se pripremamo i tražimo poverenje građana da nastavimo naš rad“, rekla je ona.

Izvor N1 Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...