Vage ne bi trebalo da se zaleću, dok Rakovima prija samo jedna stvar

Dnevni horoskop za 28. 02. 2020.

109

Ovan
Oprezniji budite u komunikaciji, specijalno sa prijateljima. Imate potrebu da namećete svoje stavove i optužujete. Partner želi da vam pokaže koliko ima strpljenja, ali vama nije to dovoljno.

Bik
To što ste razrešili bitne probelem za sada, ne znači da možete da se udaljite od svega. Emotivni odnosi su nestabilni jer ili vi ili druga strana započinjete svađu.

Blizanci
Potrebno vam je da se bavite svime, samo ne poslom. Analizirate osećanja preterano, pa dolazite i do nekih netačnih zaključaka.

Mesečni horoskop za mart 2020. godine

Rak
Rad vam prija, pa dan provedite baveći se nekim aktivnijim i produktivnijim poslom. Sve vam je prijatnije društvo suprotnog pola, pa se polako opuštate.

Lav
Poprilično ste iscrpljeni, a sve zbog nekih nerešenih problema iz prošlosti. Imate osećaj da vam svi odmažu, pa bi bilo dobro da ne otkrivate svoje namere odmah.

Devica
Opet vam je život u haosu i konstantno izbegavate da se dovedete u red. Zbog ovoga vas hvata panika, pa se ili povlačite u sebe ili prenosite to na najbližu okolinu.

Vaga
Isprobajte nešto novo, ali se ne zalećite. Bitno je da ste svesni kako bi trebalo da se pozabavite nekim drugim aspketima života.

Škorpija
Slobodno se opustite po pitanju finansija, pa ako planirate neka ulaganja ili kupovine, napravite prvo plan i ne zalećite se. Teški ste i sebi i drugima, pa je najbolje da se rasteretite i poverite nekome ko vas razume u potpunosti.

Strelac
Objasnite kako se osećate i izbegnite potencijalne svađe tako što ćete biti iskreni. Naredne dane iskoristite za uživanje i odmaranje.

Jarac
Oprezniji budite u komunikaciji, specijalno sa prijateljima. Imate potrebu da namećete svoje stavove i optužujete. Partner želi da vam pokaže koliko ima strpljenja, ali vama nije to dovoljno.

Vodolija
Muče vas rane iz prošlosti i ne verujete nikome. Tokom narednih dana ćete imati dosta vremena za razmišljanje koje bi trebalo da vas natera da promenite nešto u ponašanju.

Ribe
Ono što je čudno je to da vam se ne bude u kući i provodi vam se vreme sa nekim nepoznatim ljudima. Iskoristite sve resurse kako biste sebi udovoljili.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...