Nove ljubavne avanture očekuju mnoge tokom vikenda!

Ljubavni vikend horoskop za 29. 02. i 01.03. 2020.

297

Ovan
Stigao je vikend baš po vašoj meri. I zauzeti i slobodni će morati da obrate pažnju na ozbiljne faktore koji se tiču ljubavi baš zbog osobe do kojih im je stalo.

Bik
Okrećete se uživanju i opuštanju. Slobodni mogu da biraju, a zauzeti planiraju vreme samo za sebe.

Blizanci
Nikako vam ne ide u prilog da sada analizirate sve vaše odnose. Slobodni će imati prilike da razmotre ponude iz prošlosti.

Rak
Stabilniji ste tokom vikenda jer vam partner pruža neophodnu podršku. Slobodne očekuje lep provod među prijateljima.

Lav
Od ega i sujete se oprostite, jer je to jedino što koči emotivne odnose i njihov uspeh. Slobodnima ovog vikenda prija pažnja i to od strane mlađih osoba.

Devica
Skloni ste raznim aktivnostima tokom vikenda, pa će samim tim menjati i dinamika. Želite iz korena da promenite svoj odnos prema emocijama pa olako padate pod uticaj nekih osoba iz prošlosti.

Vaga
Zauzeti su tranutno u stabilnim odnosima, specijalno tokom vikenda. Slobodne Vage žele da privuku nekog iskusnijeg i stabilnijeg, ali im to nikako ne ide od ruke jer su i sami nezreli.

Škorpija
Slobodni pripadnici znaka su skoro pa zaljubljeni do ušiju, ali to nikome ne žele da priznaju. Zauzeti pripadnici znaka zvocaju partneru, a istovremeno su prikrikveno ljubomorne.

Strelac
Za vas je već proleće stiglo. Bez obzira da li ste zauzeti ili ne, zaljubljivi ste i nećete se smiriti dok vas to ne ispuni skroz.

Jarac
Partner želi vašu pažnju, a vi to ignorišete. Potrudite se malo više, ako vam je stalo. Slobodni očekuje interesantan poziv.

Vodolija
Partner insistira da poradite malo na svom ponašanju, iako vama nije najjasnije na šta tačno misli što može dovesti do nesuglasica. Slobodnima odgovara mir i tišina.

Ribe
Smatrate da partner ne može da odgovori na vaše emotivne potrebe pa se zbog toga osećate loše. Potrebno je da sagledate sve iz malo racionalnijeg ugla.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...