Izazovni aspekti Marsa u Jarcu će pokrenuti ozbiljnu lavinu!

Evo šta sve horoskopske znake očekuje uskoro kad se bude spojio sa Putonom i Saturnom!

418

Ovan
Spoj ovih planeta  vam nesumnjivo donosi napet i impulsivan preokret u partnerskim odnosima. Pripazite na sopstveno ponašanje, a specijalnu pažnju obratite kako se odnosite prema zdravlju.

Bik
Jednostavno rečeno, pući će vam film. Da li će to stanje da se prenese na polje posla ili vaših unutrašnjih briga zavisi samo od vas.

Blizanci
Nagli zaokret u planovima koji se tiču relaizacije posla su veoma mogući pod ovom aspekturom. Mnogi će doću u sukob sa prijateljem.

Rak
Ne protivrečite nadređenima. Pojedini Rakovi mogu konačno da se odluče da krenu u sopstveni biznis.

Lav
Dosadašnji planovi padaju u vodu, specijalno dugoročni. Moguće je veliko mentalno iscrpljivanje.

Devica
Partner menja ponašanje, postaje napet i dramatičan. Mogući su problemi zbog naglo izazvanih strahova i nesigurnosti.

Vaga
Vagama sledi neki dramatičan proboj na polju partnerstva. Neka svađa ili ishitrena reakcija može da promeni tok veze ili braka.

Škorpija
Postoje dva scenarija za Škorpije pod ovim aspektom. Prvi u kom dobijaju više slobode na poslu i to zbog nečije nagle odluke ili nesmotrene reakcije. Druga mogućnost je da budu žrtve nečije samovolje i besa.

Strelac
Aspekt se odigrava u kući novca, pa tako su sve šanse da donese neku jak posao i obavezu, čija zarada stiže tek mnogo kasnije. Ništa od ovog neće proći mirno i bez borbe.

Jarac
Moguće su svađe u domu i sa jednim članom porodice koji snažno želi da nametne svoj stav i neko rešenje. Ovaj aspekt može doneti konačni prekid u odnosima  porodice ili emotivne veze.

Vodolija
Naglo izgovorene reči nisu nešto što karakteriše Vodolije, ali ipak ovaj aspket može da navede na psovanje i svađu sa bliskom okolinom,  Izvesna je nervna napetost i problem u sa spavanjem.

Ribe
Zasvrbeće vas pare u džepu. Nagle kupovine i troškovi mogu da vas dovedu u besparicu. Pripazite dobro šta radite.

 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...